Order Form

Followers

POSTAGE = RM5!!!
VCO Catalyst & BioSofea
Khas utk anda2x d luar sana!!!


Kenapa kena try?
Sebab VCO ni kan...
- sesuai utk org2x yg suka berdengkur.. VCO boleh krgkan dengkuran anda ^^
- anti-penuaan ye..
- kulit jd lebih lembap & gebu
- kecutkan jerawat
- seimbangkan hormon anda & jdkan berat bdn anda lbh ideal
- boleh lawaskan pembuangan air besar & kecil
- tingkatkan kadar metabollisme badan
- membunuh bakteria & organisma2x perosak yg sewaktu dgnnya
- kurangkan rasa lapar
- kurangkan kandungan lemak dlm bdn
- melindungi tubuh dari kanser
- kurangkan risiko sakit jantung & darah tinggi
- cepatkan penggantian sel-sel mati
- hasilkan tenaga segera
mengatasi masalah monopaus
- tingkatkan kesuburan & lain-lain lagi

Terdapat dalam 2 bentuk:
1. Softgel - lbh mudah utk ditelan, tanpa rasa & bau.

VCO Catayst (60 biji softgel)
Harga: RM39.50 (SM)
RM42.50 (SS)


Cara makan:
1biji pagi dan 1biji malam
@ 2biji pagi sahaja
@ 2biji malam sahaja.

Cara untuk sapu pada kulit:
Cucuk softgel vco dengan jarum, keluarkan minyak dan sapu pada kulit.
Juga boleh disapu pada badan dan muka.

2. Liquid
VCO BioSofea (Liquid VCO)
Harga: RM37 (SM)
RM40 (SS)


Cara makan:
1-3 sudu teh sehari.

Cara untuk sapu pada kulit:
Tuang sedikit minyak dan sapu pada kulit.
Juga boleh disapu pada badan dan muka.

Tips:
Ambil selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam atau air kosong.


Once dah confirm untuk beli, inform Fiza dulu dengan menghantar emel ke:
Email: fiza.anuar@gmail.com

Sila tunggu Fiza REPLY emel anda DAHULU
then barula anda BANK-IN/TRANSFER duit anda ke akaun yang akan diberikan ^^

Atas nama - WAN NUR AFIZA

Lepas bank in WAJIB forwardkan bukti pembayaran pada Fiza
via emel dan
Inform nama penuh, alamat pos, no tel dan item yg anda order serta bilangannya..
Senang je kan?

PROMO!! PROMO!!

Mari2x, beli, pakai & jadi cantik dgn produk berkualiti Ronasutra Mineral Powder!



Ronasutra Mineral Powder
RM 43.00(SM)/RM 46.00(SS)- Harga termasuk kos pos

Free Sponge



So beautiful... Place ur order now and be flawless!!!

Once dah confirm untuk beli, inform Fiza dulu dengan menghantar emel ke:

Email: fiza.anuar@gmail.com


Sila tunggu Fiza REPLY emel anda DAHULU

then barula anda BANK-IN/TRANSFER duit anda ke no akaun yang akan diberikan kpd anda ye ^^


Atas nama - WAN NUR AFIZA

Lepas bank in WAJIB forwardkan bukti pembayaran pada Fiza

via emel dan

Inform nama penuh, alamat pos, no tel dan item yg anda order serta bilangannya..
Senang je kan?


Alami Perbezaannya hari ini !

* Melindungi kulit dari sinar UV matahari, habuk, kotoran dan bakteria;

* Merawat & mengurangkan masalah jerawat & resdung, iritasi kulit disebabkan peeling, pori
kulit yang besar serta kulit berminyak/kering;


* Sesuai untuk semua jenis kulit, umur & jantina;

* Boleh dipakai semasa waktu tidur tanpa mudarat;

* Merapi & menyerikan wajahdengan hanya satu sapuan. Tidak perlu guna faundation berasingan. Serbuk halus& lembut, tidak kelihatan bertepung. Tahan lama & menghalang kulit berminyak.

* Formula halal & suci serta bebas pewangi boleh dipakai pada waktu solat/haji;

* Tiada tarikh luput.





Jenis-jenis produk:







Cara penggunaan:

Tips untuk menggunakan mineral makeup ni. Kebanyakan daripada pengguna masih lagi tidak biasa dengan penggunaan mineral makeup. Takut kalau tersalah guna, akan mengakibatkan pembaziran & nampak kurang natural. Menggunakan mineral make up sepatutnya digunakan bersama brush iaitu KABUKI brush. Kabuki brush sangatt lembut, meratakan mineral powder (menutup pores dgn efektif) & menjimatkan penggunaan mineral powder. Tapi disebabkan harga KABUKI brush ni agak mahal, tak ramai yg nak melabur semataa-mata untuk brush. But brush is one of the important factor when using mineral makeup.




1. Sapukan moisturizer ke muka sebelum menggunakan mineral powder.


2. Goncangkan bekas powder yg bertutup dan gunakan brush/span.Tuangkan powder melalui lubang kecil bekas tu ke penutupnya.


3. Gunakan brush kecil(brush utk eyeshadow),untuk menutup cela atau parut dimuka anda. (Seperti guna concealer)


4. Kemudian tekan brush (foundation brush/brush besar)atau span pada bekas penutupdan tekan hujung brush/span pada setiap bahagian seperti tengah dahi, pipi kiri kanan, dagu & hidung.


5. Rata/Sapukan powder menggunakan brush secara sapuan bulatan(circular motion) sehingga semua powder pada muka anda telah kelihatan rata. Kalau menggunakan span, ratakan sapuan ke bawah.


6. Anda boleh mengulang langkah diatasutk mendapatkan kemasan yg anda ingini terutamanya di bahagian bawah mata atau seluruh muka dan leher.


7. Anda boleh juga menggunakan 2 jenis ton warnautk melakukan shading…bagi mendapatkan ton wajah serta bentuk wajah yg anda ingini :-


* Contohnya, utk shading di bahagian pipi gunakan ton warna sedikit gelap dari ton yg digunakan pada base kulit anda. (shading gelap di tepi pipi utk efek muka sedikit tirus). Utk kulit cerah yg sgt pucat, selepas guna base 01 yg sesuai dgn warna kulit, boleh gunakan sedikit ton 02 atau 03 utk menambahkan sedikit warna kulit.


* Selepas 20-30mins sapuan mineral powder, kulit anda akan kelihatan lebih natural kerana minyak muka anda telah sebati dgn mineral powder ini.



Testimoni:


18hb 12 2011..
Tarikh keramat yg dipilih utk menjayakan Hari Walimah salah seorang dr sahabat karibku,
Noor Hidayah Amir Hassan & hubbynye, Aput..
Majlis gilang-gemilang ini diadakan di Bangi..
Jom usyar beberapa gambar yang sempat di candid di hari kejadian ;)

Cantik kan pelamin yang beliau pilih ^^
Kaler tema: Pink Maroon rsenye hehe

Sebelum meet pengantin, aku ngn gumbiranya bergambar ngn mcSue aka MAK kitorg hehe..
Dah jadi mak labu sekarang..
I'allah, beliau bakal melahirkan our 2nd baby SEB pada bulan 4 akan datang..

Salah satu sebab kenapa aku rush balik dari kelantan adalah untuk...
Meet kawan2x sekelas..
Time2x cenggini la baru boleh berkumpul beramai-ramai kan..
sungguh SERONOK okey ;)

Yang menyedihkan,
aku x sempat lak nak candid gambar our 1st baby SEB, baby Dini
with her new stroller huhu..
Sorry geng, aku betul2x terlupa..
;(
Yan, kalo ko rajin ko upload la ye 1 pic baby Dini..
with her new stroller..
Saje, nk abadikan dlm blog aku nih hehehe..

Belom sampai lagi part bergambar ngn pengantin,
sbb pengantin tgh bergambar kat pelamin..
So,
aku pun ambik gambar Sue & her husband, Bayie..
Hehehe..

Tak nampak sangat kan perut Sue?
Sue,
Jaa doakan Sue selamat melahirkan baby nanti..
Nanti jgn lupa inform lak ye bl baby dah kluar hehehe..

Pastu sesi makan2x..
Makan makan dan makan..
Bila dah selesai,
baru la gi jumpa pengantin..
Hehehe..
Dah nama pun raja sehari,
maka memanglah cantik bergaya member aku yg sorg nih ^^
Tak caye?
Haa, tengok tengok..

Cantik kan? Dayah cantik, pelamin cantik..
Sume cantik2x lah ^^
I like..
Tu pasal la aku memang hepi nak gi sume mjlis kawen..
Dahla sume cantik2x,
pastu yg best nye bl tgk muke sume org HAPPY je ^^
Best kan?
Congrates my dear..
Selamat Pengantin Baru Dayah & Aput..
Semoga korg hepi sampai bila2x, AMIN...

Ni baru part kitorg bergambar beramai2x b4 balik..
kat pelamin hehehe...

Sebelum betul2x balik,
ambik berkat dulu kan ekekekeke..
Guwau je ^^

Ops ye,
tak dilupakan,
untuk angah dayah,
selamat naik pelamin jugak taw ^^
angah pun cantikkkk sgt berbaju putih..
congrates..


Sob sob sob..
Dah hbs mkn2x, candid2x gambar,n bergelak ketawa..
Maka, bersurailah semua..
Semoga kita semua dapat berkumpul ramai2x lagi ea kawan2x..
I luv u all la,
mmuahh3x!!!
tata...
Assalam..
Hehe, dari tadi sampai sekarang,
Fiza asyik sengih je memanjang...

Mana taknye,
rasa bertuah sangat bila dapat 1st giveaway dari Kak Zai,
tauke blog www.zairazone.blogspot.com..
Adiah ni sempena sambutan harijadinya pada 24hb 12 hari tu..

Thanz Kak Zai,
x tau dah nak ucap thanx mcm mn..
I'm so Happy!!
(^_*)

Tau x,
andai satu hari nanti,
Fiza dah dapat beli mesin jahit,
dah ada skill jahit2x,
dah pandai wat bisnes sikit2x,
Fiza pun nak wat camni gak la..
Nak jd mcm Kak Zai,
boleh hepikan kawan2x..
Seronoknye bl org di sekeliling happy,
& lg seronok bl org2x d sekeliling turut mendoakan kesejahteraan kita..

Fiza doakan Kak Zai dianugerahkan kesihatan yg baik
& dimurahkan lagi rezeki..
Utk hari ni,
& masa akan datang..
AMIN...

Jom kita tgk video beliau time m'umumkan pemenang2x giveaway nye
(^_^)

video